Ouderraad

Niet enkel ons team zet zich in voor de leerlingen. Ook de ouderraad staat altijd paraat!

Niet alleen het lerarenkorps zet zich in voor de leerlingen. Ook de ouderraad is altijd flink op dreef! Je ziet hen op tal van momenten, zoals de ouderavonden, maar ook hun vele eigen activiteiten. 


Wil je graag iets extra doen voor je zoon of dochter en zo ook voor alle leerlingen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Ze zorgen vaak voor mooie verrassingen en activiteiten. Zo heeft de ouderraad al gezorgd voor nieuwe boeken, materiaal voor in de turnzaal, gepimpte vuilnisbakken, een voetbalkooi, fietsen, ijsjes voor iedereen en nog vele andere zaken. 

Dit schooljaar komt er ook steun voor meer groen en vrije tijd op de speelplaats.

Het jaarlijkse spaghettifestijn is altijd de kers op de taart. De opbrengst van het spaghettifestijn is voor projecten op school voor de leerlingen. Dit schooljaar ging het spaghettifestijn door op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober 2022. Op vrijdag kon je een pakket afhalen. Op zaterdag kon je s middags en s avonds komen eten in ons restaurant. Dit alles voor zeer goede prijzen. 

Onze ouderraad organiseert ook infoavonden voor de ouders. Zo was er een gratis infoavond rond mediawijsheid, via deze link vind je de info terug van die avond.

Op maandag 24 oktober 2022 was er een infoavond over vrije tijd. Verschillende organisaties stelden zich voor: VZW Bizon, Kei-jong, Ajko, Habbekrats en Sport Na School.

Ook dit schooljaar is er opnieuw een fotozoektocht, voorafgegaan door een uitgebreid gezond ontbijt. Deze gaat door op zondag 19 maart 2023.Lid worden van de ouderraad om mee te vergaderen of mee te werken aan activiteiten? Vragen? Of wil je gewoon iets kwijt aan de ouderraad? 

Stuur een mailtje naar ouderraadlagekouter@​gmail.​com

Welkom op onze ouderraadmomenten in het schoolrestaurant van de school, telkens om 19.30 u. 

- donderdag 29 september 2022

- donderdag 8 december 2022

- donderdag 16 februari 2023

- donderdag 20 april 2023

- donderdag 1 juni 2023

ouderraad