Ouderraad

Niet enkel ons team zet zich in voor de leerlingen. Ook de ouderraad staat altijd paraat!

Niet alleen het lerarenkorps zet zich in voor de leerlingen.

Ook de ouderraad is altijd flink op dreef! Hieronder zie je een voorstelling van de ouderraad en wat ze betekenen voor onze school.


Wil je graag iets extra doen voor je zoon of dochter en zo ook voor alle leerlingen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Ze zorgen vaak voor mooie verrassingen en activiteiten. Zo heeft de ouderraad al gezorgd voor nieuwe boeken in de leesclub, materiaal voor in de turnzaal, gepimpte vuilbakken voor op de speelplaats en nog vele andere zaken. Dit jaar sponsorde de ouderraad een voetbalkooi voor op de speelplaats.

Op maandagavond 14 januari 2019 was er een gratis infoavond rond mediawijsheid, via deze link vind je de info terug van die avond.

Op zondagvoormiddag 20 oktober 2019 organiseerde de ouderraad voor de allereerste keer een wandeling met fotozoektocht voor jong en ouder. Voor elke deelnemer waren een drankje en 2 koffiekoeken inbegrepen. 

Het jaarlijkse spaghettifestijn is altijd de kers op de taart. De opbrengst van het spaghettifestijn is voor projecten op school voor de leerlingen.

Dit jaar verwelkomen we jullie op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober 2021.

Net als vorig jaar is er mogelijkheid tot afhaalspaghetti op vrijdag. Op zaterdag hopen we jullie terug te mogen verwelkomen in ons schoolrestaurant.

Meer info of bestellen: www​.lagekouter​.be/​s​p​a​g​h​e​t​tifes…

Er is keuze tussen eten s middags of s avonds. Kostprijs? € 7,00 voor volwassenen, € 5,00 voor kinderen. Voor allen is ook een aperitief inbegrepen in de prijs! Hier vind je een verslag en enkele foto’s van vorige edities.

Lid worden van de ouderraad? Vragen? Of wil je gewoon iets kwijt aan de ouderraad? Stuur een mailtje naar ouderraadlagekouter@​gmail.​com

Welkom op onze ouderraadmomenten in het schoolrestaurant van de school, telkens om 19.30 u.

- dinsdag 5 oktober 2021

- dinsdag 30 november 2021

- maandag 21 februari 2022

- donderdag 24 maart 2022