Ouderraad

Niet enkel ons team zet zich in voor de leerlingen. Ook de ouderraad staat altijd paraat!

Niet alleen het lerarenkorps zet zich in voor de leerlingen.

Ook de ouderraad is altijd flink op dreef! Hieronder zie je een voorstelling van de ouderraad en wat ze betekenen voor onze school.


Wil je graag iets extra doen voor je zoon of dochter en zo ook voor alle leerlingen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Ze zorgen vaak voor mooie verrassingen en activiteiten. Zo heeft de ouderraad al gezorgd voor nieuwe boeken in de leesclub, materiaal voor in de turnzaal, gepimpte vuilbakken voor op de speelplaats en nog vele andere zaken. Vorig jaar sponsorde de ouderraad een voetbalkooi voor op de speelplaats.

Op maandagavond 14 januari 2019 was er een gratis infoavond rond mediawijsheid, via deze link vind je de info terug van die avond.

In 2019 organiseerde de ouderraad een eerste keer een fotozoektocht (met ontbijtpakket). Ook dit schooljaar is er opnieuw een fotozoektocht, voorafgegaan door een uitgebreid gezond ontbijt. Deze gaat door op zondag 20 maart 2022. Alle info en mogelijkheid om in te schrijven, vind je hier.


Het jaarlijkse spaghettifestijn is altijd de kers op de taart. De opbrengst van het spaghettifestijn is voor projecten op school voor de leerlingen.

Lid worden van de ouderraad? Vragen? Of wil je gewoon iets kwijt aan de ouderraad? Stuur een mailtje naar ouderraadlagekouter@​gmail.​com

Welkom op onze ouderraadmomenten in het schoolrestaurant van de school, telkens om 19.30 u.

- dinsdag 5 oktober 2021

- dinsdag 30 november 2021 (online)

- maandag 21 februari 2022

- donderdag 24 maart 2022