Ouderraad

Niet enkel ons team zet zich in voor de leerlingen. Ook de ouderraad staat altijd paraat!

Niet alleen het lerarenkorps zet zich in voor de leerlingen.

Ook de ouderraad is altijd flink op dreef! Hieronder zie je een voorstelling van de ouderraad en wat ze betekenen voor onze school.


Wil je graag iets extra doen voor je zoon of dochter en zo ook voor alle leerlingen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Ze zorgen vaak voor mooie verrassingen en activiteiten. Zo heeft de ouderraad al gezorgd voor nieuwe boeken in de leesclub, materiaal voor in de turnzaal, gepimpte vuilbakken voor op de speelplaats en nog vele andere zaken. Dit jaar sponsort de ouderraad een voetbalkooi voor op de speelplaats.

Op maandagavond 14 januari 2019 was er een gratis infoavond rond mediawijsheid, via deze link vind je de info terug van die avond.

Op zondagvoormiddag 20 oktober 2019 organiseerde de ouderraad voor de allereerste keer een wandeling met fotozoektocht voor jong en ouder. Voor elke deelnemer waren een drankje en 2 koffiekoeken inbegrepen. 

Het jaarlijkse spaghettifestijn is altijd de kers op de taart. De opbrengst is ten voordele van materiaal voor de school. 

Vorig schooljaar ging het spaghettifestijn door op zaterdag 15 februari 2020. Er was keuze tussen eten s middags of s avonds. Kostprijs? € 7,00 voor volwassenen, € 5,00 voor kinderen. Voor allen was ook een aperitief inbegrepen in de prijs! Hier vind je een verslag en enkele foto’s van de editie van dit jaar.

De opbrengst van het spaghettifestijn ging naar voorstellen van de leerlingenraad, die droomt van een voetbalkooi voor op de speelplaats.

Dit jaar organiseren we het spaghettifestijn coronaproof. Op vrijdag 5 maart en zaterdag 6 maart kan je spaghettipakketten ophalen op school. Alle info vind je hier.

Lid worden van de ouderraad? Vragen? Of wil je gewoon iets kwijt aan de ouderraad? Stuur een mailtje naar ouderraadlagekouter@​gmail.​com