RADIO RHIZO on air!

Op maandag 19 april een hele dag live radio met Tom De Cock om leerlingen, ouders, personeel én alle zorgkrachten te bedanken.

RADIO RHIZO ON AIR!
maandag 19 april 2021 tussen 10 en 16 uur

Op maandag 19 april maakt Tom De Cock (voormalig presentator bij MNM en presentator van De Strafste School) een hele dag live radio vanuit een pop-up radiostudio in RHIZO Zorgkrachtschool.

Voor wie? Voor alle leerlingen, ouders en personeel van RHIZO én alle zorgkrachten!


Muziek verbindt ons met elkaar. Muziek maakt ons blij. Muziek is een middel om al deze mensen te bedanken voor hun volharding en inzet in deze lastige tijden. #houvol #goedbezig #trotsopjou

Heb jij als leerling, ouder of personeelslid een powerplaat die je graag wilt horen? Hangt er een verhaal aan vast? Hoe sla jij je door deze periode? Wil je iemand in de bloemetjes zetten? Deel het met ons via onderstaande knop en wie weet belt Tom De Cock jou dan wel op! Het maakt niet uit in welke RHIZO-school je zit. We are one!

Het radioprogramma ziet er die dag als volgt uit:

  • 1012 uur: radio voor alle helden van de zorg
  • 12-15 uur: radio voor alle leerlingen van RHIZO en hun ouders
  • 15-16 uur: radio voor alle leerkrachten en personeelsleden van RHIZO

#dikkedankjewel #volharding #trotsopjullie #knallenopjulliefavorietesongs #waarisdafeestje #RHIZO #verbinding

Stuurde je een verzoeknummer, dankboodschap of fictieve pluim door? Misschien word jij wel op maandag 19 april door Tom de Cock opgebeld om je verhaal te doen. Spannend!

Luister je mee op maandag 19 april? We maken er een verbindende en leuke RADIO RHIZO-dag van!